donderdag 10 december 2015

All about me

Charleen’s World is een blog die gaat over alles die mij bezighoud in mijn leven. Mijn naam is Charlotte Bulcke, 21 jaar en afkomstig van de kust gemeente Bredene in België. Ik ben een vrolijke meid, die met veel passie door het leven gaat met als moto ‘Je leeft maar 1 keer’. Ik zal jullie vertellen wat mijn passies zijn. Ik hou heel veel van beauty en fashion, daarom ben ik de opleiding gestart als schoonheidsspecialiste en zal ik nagelstyliste bijstuderen. Maar wat ik in mijn vrije tijd doe daar leef ik echt voor. Ik ben model/hostess en neem deel aan missverkiezingen.
Ik ben deze blog begonnen, omdat ik dit al jaren wilde doen maar niet durfde. Toen ik voor het eerst begon met een verkiezing, heb ik vooral informatie gezocht en kwam ik op de site van missitems.be  terecht. Hier kan je alles vinden over verkiezingen in België, en geloof mij dat zijn er een heleboel. Maar ik miste iets en dat was de ervaring van meisjes en de DO and Don’ts.  Nergens op het internet (België) vond ik meer uitleg, over hoe je dit moest aannemen. Natuurlijk kan je zeggen je kan het vragen aan meisjes die dit al eens hebben gedaan. Maar eerlijk ik was te verlegen en geloofde niet in mezelf dat ik dit kon doen, vooral niet naast al die mooie meisjes.
Maar zoals het cliché zegt, droomt ieder meisje van het fel beheerde kroontje. En zo trok ik naar mijn eerste casting met de gedachte in mijn hoofd, we kunnen het maar proberen. Het was mij gelukt na een lange stresserende dag mocht ik mezelf halve finaliste noemen van Miss Coast Belgium. En uiteindelijk kreeg ik mijn eerste lint als finaliste.
Met deze blog wil ik mijn ervaringen delen met jullie. Ik wil er ook zijn voor iedereen die niet in zichzelf geloofd, en jullie motiveren om dit wel te doen. Schoonheid begint met in jezelf te geloven, en van jezelf te houden.
Mijn favoriete quote : Beauty isn’t about having a pretty face. It’s about having a pretty mind, a pretty heart, and a pretty soul.
Zo nu weten jullie wie ik ben, en waar ik voor sta. Als jullie iets willen zien of een onderwerp besproken willen zien Let me know.
                                      

             Kisses –XXX-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hello Beauty’s Zoals jullie weten heb ik de wash-out van Colrista uitgetest. Het kleur dat ik had gekozen was Lavendel. Stap 1:...